Huidverbetering

Microdermabrasie

Een microdermabrasie behandeling maakt de huid glad, zacht en jeugdig. Met deze weldadige behandeling wordt op effectieve wijze de huid ontdaan van dode huidcellen en de aanmaak van collageenvezels gestimuleerd. Pigmentvlekken, grove poriën, acné-littekens en fijne lijntjes worden zichtbaar minder.

Lees verder...

LaserLipo

Met de LaserLipo wordt onderhuids met gerichte laserstralen vet weggesmolten en huidcellen verstrakt. Doordat er gewerkt wordt via enkele prikgaatjes, worden er geen littekens gemaakt. 

Lees verder...

Botox

Botuline Toxine (Botox®) zorgt voor spierontspanning. Hierdoor is het vooral geschikt voor het bestrijden van expressierimpels. Denk hierbij aan rimpels die het gevolg zijn van fronsen, verbaasd kijken en lachen. Verdere toepassingen zijn bijvoorbeeld het verminderen van zichtbaar tandvlees bij lachen en het verkleinen van te forse kaakspieren.

Lees verder...

Fillers

Fillers hebben vele toepassingsmogelijkheden. Met fillers kan volume gecreëerd worden om contouren te verfraaien en rimpels op te vullen. Er wordt alleen gebruik gemaakt van tijdelijke rimpelvullers, gebaseerd op lichaamseigen of natuurlijke stoffen (onder andere hyaluronzuur).

Lees verder...