Botox

Beauty & Huidinstituut Etoile richt zich op het tegengaan van veroudering en het verfraaien van het gezicht. Vermoeide of boze gelaatstrekken kunnen worden verzacht. Hierbij is het belangrijk om naar het gezicht als geheel te kijken en niet alleen naar bepaalde rimpels of plooien. Wij bestuderen de vorm, de volheid, de huid, tekenen van zwaartekracht en de balans in de veroudering tussen verschillende delen van het gelaat.

"Getting old gracefully"

We streven naar een natuurlijk en fris resultaat. Het is leuk om iets jonger geschat te worden dan je bent, maar het is niet de bedoeling om er eeuwig als 35 uit te blijven zien.

Het compliment "wat zie je er goed uit" is leuk, maar niet "wat heb je nou gedaan".

Botuline Toxine (Botox®) zorgt voor spierontspanning. Hierdoor is het vooral geschikt voor het bestrijden van expressierimpels. Denk hierbij aan rimpels die het gevolg zijn van fronsen, verbaasd kijken en lachen. Verdere toepassingen zijn bijvoorbeeld het verminderen van zichtbaar tandvlees bij lachen en het verkleinen van te forse kaakspieren. Door oksels te behandelen met Botox® wordt de zweetproductie ongeveer 9 maanden uitgeschakeld.

Botox® is een buitengewoon veilig geneesmiddel. Omdat Botox® onder de geneesmiddelenwet valt, is er jarenlang onderzoek geweest naar onder andere de effectiviteit, bijwerkingen en complicaties voordat het op de markt is toegelaten. De doses die voor cosmetische toepassingen worden gebruikt, zijn zo gering dat er geen ernstige bijwerkingen kunnen optreden.

Prijzen Botox® / Azzalure

1/2* regio

95,00

1 regio

165,00

2 regio's

295,00

3 regio's

395,00

Abonnement 5 x 1 regio

800,00

Abonnement 3 x 3 regio's

1.000,00

Oksels anti-transparant

550,00

* Bijvoorbeeld: Wenkbrauwlift, mondhoeken, kin, gummy smile (zichtbaar tandvlees bij lachen), bunny lines (rimpeltjes op neus)

Uitleg regio's:

Kraaienpootjes beide zijden 1 regio
Fronsrimpels tussen ogen 1 regio
Voorhoofd 1 regio
Hals: afhankelijk van grootte gebied 1-2 regio's 

Voorafgaand aan de behandeling krijgt u vrijblijvend en kosteloos een intakegesprek. Er wordt gekeken of er geen medische bezwaren zijn tegen een behandeling, de probleemgebieden worden in kaart gebracht en u krijgt een persoonlijk advies. Aansluitend kunt u zich eventueel direct laten behandelen.

Maak een vrijblijvende afspraak!  

Al vele klanten uit Hollandsche Rading, Hilversum, Loosdrecht en Maartensdijk wisten de weg te vinden naar Huidinstituut Etoile voor een Botox behandeling.