Monique Brave

Ik zal mij even voorstellen: Mijn naam is Monique Brave en sinds juli 2022 woon ik in Vrouwenpolder 900 meter van het strand en midden in het centrum van Vrouwenpolder waar veel gezelligheid te vinden is. De restaurants en horeca gelegenheden en gezellige winkeltjes liggen op loopafstand van ons huis. En de supermarkt bevindt zich op 20 meter. Domburg en Middelburg liggen op een afstand van 10 minuten rijden met de auto. Ook kun je in deze omgeving fantastische fietsroutes afleggen. Veere ligt op 5 km afstand en ook Zoutelanden is binnen 15 min bereikbaar. Het was voor mij een droom om dicht bij het strand en in Zeeland te gaan wonen. En hoe prachtig is het om dromen te laten uitkomen. Bij ons kunnen de gasten heerlijk genieten van het prachtige vrouwenpolder en we bezorgen mensen dan ook graag een fantastische vakantie. Het is geweldig om mensen te ontvangen die heel veel zin hebben in een paar dagen ontspanning of soms zelfs een paar weken en van hun vakantie een feestje te maken. 

Schoonheidsalon

Ik heb al sinds 1997 mijn eigen schoonheidsalon/ huidinstituut en sinds juni 2022 hebben we een mooie vakantie woning voor 4 personen en 2 gast suites voor 2 personen voor de verhuur. Na een paar maanden geen schoonheidsbehandelingen te hebben gedaan begon ik mijn vak enorm te missen. Daarom heb ik besloten dan toch weer klanten te gaan behandelen. Ik ga weer heerlijke gezichtsbehandelingen geven voor zowel ontspanning of even een extra verwen moment in de vakantie. Ook op therapetische basis kunt u bij mij terecht. Maar ook als u alleen de wenkbrauwen of een kleine behandeling wilt kunt u deze bij mij reserveren. Ik heb in 1997 mijn diploma schoonheidsspecialiste, pedicure, manicure, visagie en mijn ondernemersdiploma behaald en ben mij altijd blijven ontwikkelen binnen mijn vakgebied.

Huidverbetering

Door de jaren heen ben ik mij steeds meer gaan specialiseren op huidverbetering door onder andere peelings en microdermabrasie. Mijn klanten blij maken met een mooie huid geeft mij enorm veel voldoening en is super dankbaar werk. Het mooiste resultaat behalen we samen door mijn adviezen en de juiste producten te gebruiken.

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar wat er voor jouw huid mogelijk is? Neem dan gerust contact op en geniet eens van één van mijn heerlijke gezichtsbehandelingen of massages.

Ik hoop je binnenkort te mogen verwelkomen in mijn schoonheidssalon en een afspraak kunt u naast telefonisch ook online maken.


Met vriendelijke groet,

Monique Brave