Behandelingen

Bij Huid instituut Etoile kun je een keuze maken uit een uitgelezen selectie gezichtsverzorgende behandelingen. Wij maken daarbij gebruik van twee specifieke cosmeticamerken, met elk haar eigen unieke eigenschappen.

In het keuzemenu vindt je aanvullende informatie over de diverse mogelijkheden zodat je een behandeling kunt kiezen die aan uw persoonlijke wensen voldoet.

Alcina
Het veelzijdige huidverzorgingsmerk Alcina werd ontwikkeld door de Duitse apotheker Dr. Wolff en vindt haar oorsprong in de farmaceutische industrie. Samen met een team van gespecialiseerde dermatologen en met behulp van de meest innovatieve technologieën produceert Alcina rijke, intensieve producten die de delicate natuurlijke huidbalans versterken, behouden en beschermen.

Kalahari

Kalahari maakt het verschil tussen huidverzorging en huidverbetering.

Bij huidverzorging wordt alleen de bovenste laag van de opperhuid behandeld. Hiervoor worden vaak scrubs en maskers gebruikt tijdens een ontspannende gezichtsbehandeling, waarna de huid zacht en soepel aanvoelt. Welke producten thuis worden gebruikt is hierbij niet belangrijk. Voornaamste redenen van behandelen is ontspanning, hydrateren en voeden. 
 

Bij huidverbetering zorg je ervoor dat de huid zo goed mogelijk ondersteund wordt in haar eigen functies en kunnen. De producten en je huid werken samen. Op celniveau wordt de huid aangezet tot actie, om samen met een hoge dosis actieve werkstoffen de huid optimaal te kunnen laten functioneren. Zo wordt de huid van binnenuit verbeterd en ziet er aan het oppervlak egaler, frisser, jonger en gezonder uit.

Om optimaal resultaat te kunnen behalen wordt geadviseerd de producten van Kalahari ook thuis te gebruiken. Hiermee ondersteun je de professionele gezichtsbehandeling en zet je het resultaat thuis door. Voor elke huidconditie, wensen en persoonlijke voorkeuren zijn er producten voor thuisgebruik. 


Speciaalbehandelingen
Naast bijzondere specifieke gezichtsbehandelingen van Kalahari kun je bij Huid instituut Etoile ook genieten van speciaalbehandelingen.