Kalahari gezichtsbehandelingen

Kalahari gezichtsbehandelingen

jeugd behandeling

Deze behandeling is voor de jeugd die net start met behandelingen. Dus de jongens en meiden die wat beginnende puistjes hebben en graag de huid af en toe willen laten reinigen. 

Duur:  45 min

45,50

lipid rich

Voedende behandeling voor de droge huid. Sea butter, jojoba olie en rozemarijn olie zorgen voor een diepe hydratatie. Geschikt voor alle huidtypen, behalve een vettehuid of acne.

Duur: 1,25 uur.

68,00

Vitamine C (beste en rijkste vitamine C ter wereld komt van de baobab boom)

Deze behandeling is voor elk huidtype geschikt. Super mooie behandeling Anti-Ageing, versteveging, stimuleert genezing (bijv. acne), verheldert pigmentatie, verfrist een doffe huid en stimuleert het collageen.

68,50

vita-gel

Doet de huid herleven en zorgt voor huidverjonging. De effectieve combinatie van alpha hydroxyzuren, peptide en vochtbindende ingrediënten zorgen voor een zichtbaar jongere en stralende huid.
 

68,50

Phytic clay

Een combinatie van zuren verwerkt in klei richt zich op hyperpigmentatie ( pigment vlekjes) en laat de huid schoon en verfrist achter.

68,50

Deep cleanse

Zeer effectief: het is een diepe reiniging en exfoliatie behandeling met anti verouderings voordelen. De gel bevat pompoenenzymenen glycolzuur waardoor de huid zichtbaar helderder en jonger wordt.
Duur: 1.15 uur 

77,50

Vitamine C- Vita-Gel

Combinatie van deze 2 behandelingen. Geschikt voor de klant die alles uit de behandeling wil halen en al bekend is met het merk en de producten.

Duur: 1.30 uur

77,50

Vitamine C -Phytic clay

Combinatie van deze 2 behandelingen. Speciaal geschikt voor een huid met pigment problemen
Duur: 1.30 uur

77,50

Algen masker

Dit masker kan worden toegevoegd aan elke behandeling. Dit modellerende masker met algen en hyalluronzuur sluist de werkstoffen dieper in de huid doordat de huid wordt afgesloten. Heeft een intens hydraterend effect. Kan eventueel ook over de ogen en mond worden aangebracht om alle fijne lijntjes aan te pakken.

15,50

Vitamine C oogbehandeling

Vitamine C oog behandeling is een verzorging, speciaal voor de oog- en lippencontour. Het is een antiverouderingsverzorging die rimpeltjes en wallen vervaagt en een liftend effect geeft. 
Duur: 30 minuten 

35,00

Al vele klanten uit Houten en Utrecht wisten de weg te vinden naar Huidinstituut Etoile voor een Gezichtsbehandeling.