Microdermabrasie

Wat is microdermabrasie?

Een microdermabrasiebehandeling maakt de huid glad, zacht en jeugdig. Met deze weldadige behandeling wordt op effectieve wijze de huid ontdaan van dode huidcellen en de aanmaak van collageenvezels gestimuleerd. Pigmentvlekken, grove poriën, acné-littekens en fijne lijntjes worden zichtbaar minder.

Waarvoor gebruiken we microdermabrasie?

  • voor het optimaliseren van de huidconditie
  • ter vermindering van grove poriën, fijne lijntjes en rimpeltjes
  • voor de aanpak van acné en littekenweefsel
  • ter vermindering van ouderdomsvlekken en pigmentvlekken

Hoe werkt micordermabrasie?

Het microdermabrasie-apparaat werkt met een aanvoerende en afvoerende luchtstroom in een gesloten circuit. In de aanvoerende luchtstroom worden Corundum Micor Kristallen gebracht die de huid licht schuren. Corundum is een in de natuur voorkomend mineraal. De kristallen verwijderen de dode huidcellen en worden weer verwijderd met de afvoerende luchtstroom. De specialiste behandelt de huid met heen en weer strijkende bewegingen. Direct na de behandeling is het resultaat al zichtbaar; de huid is glad, weldoorbloed en zacht.

Voor wie is microdermabrasie geschikt?

De microdermabrasie behandeling is geschikt voor ieder huidtype, ook de gevoelige huid. De intensiteit van de behandeling wordt door onze specialist afgestemd op huidtype en huidconditie.

Duur van de behandeling:

De behandeling is pijnloos en duurt 30 tot 45 minuten. Wanneer hals en decolleté ook worden behandeld of wanneer er specifieke huidproblemen worden aangepak, zoals acné-littekens, kan dit oplopen tot 60 minuten. De behandelingsduur kan variëren van 2 tot 6 behandelingen, afhankelijk van het gewenste resultaat en de huidconditie.

De behandeling bestaat uit:

  • reiniging van gezicht en hals
  • microdermabrasie
  • dag- of nachtverzorging

Prijzen

Behandeling 30 minuten

70,00

Behandeling 45 minuten (met collageen vliesmasker)

85,00

Kuur, 4 behandelingen van 30 minuten (20% korting)

224,00

Kuur, 6 behandelingen van 30 minuten (25% korting)

315,00

Toeslag voor hals en decolleté

35,00

Al vele klanten uit Houten,Nieuwegein, Groenekan en Maartensdijk wisten de weg te vinden naar Huidinstituut Etoile voor Dermabrasie.