Fillers

Fillers

Fillers hebben vele toepassingsmogelijkheden. Met fillers kan volume gecreëerd worden om contouren te verfraaien en rimpels op te vullen. Er wordt alleen gebruik gemaakt van tijdelijke rimpelvullers, gebaseerd op lichaamseigen of natuurlijke stoffen (onder andere hyaluronzuur). Bovendien wordt er gekozen voor producten die al geruime tijd op de markt zijn en waarvan de veiligheid op lange termijn reeds is bewezen. 

Fillerbehandeling Full face

De laatste trend in fillers is dat er gebruik wordt gemaakt van grotere hoeveelheden materiaal om de gevolgen van zwaartekracht en vervries te compenseren. Door fillers wat hogerop bij jukbeenderen en wangen te injecteren worden de neus-lippenplooi en wangen gelift. Tevens worden de kin en kaaklijn behandeld, waardoor deze weer een jeugdigere en zachtere uitstraling krijgen. Dit wordt ook wel een "liquid facelift" genoemd en kan nog verder aangevuld worden met een botoxbehandeling en fractionele laserbehandeling om de huid te verbeteren. Het resultaat is vaak heel indrukwekkend.

Fillerbehandeling neus/lippenplooi  

Door het zakken van de vetkussentjes in de wangen, ontstaat er een plooi die van de neusvleugels naar de mondhoeken loopt. Dit kan verbeterd worden door de wangen hun volume wat hogerop (bij de jukbeenderen) terug te geven. Hierdoor wordt de plooi gelift. Vaak zal ook direct onder de neus-lippenplooi wat ondersteunend volume ingespoten worden, met name in het driehoekje direct naast de neusvleugels. 

Fillerbehandeling wangen

Magere wangen kunnen opgevuld worden en dynamische rimpels kunnen met hyaluronzuur worden opgevuld of vastgezet.

Fillerbehandeling jukbeenderen 

Door de jukbeenderen wat volume (terug) te geven, krijgt het gezicht vaak een jongere en frisse uitstraling. Dit komt doordat het zwaartepunt in het gezicht weer hoger komt te liggen. Het is wel van belang om hierin niet te overdrijven.

Fillerbehandeling lippen  

Vollere lippen zijn aantrekkelijk. Naarmate we ouder worden, worden onze lippen minder vol, draaien wat naar binnen en er ontstaan verticale lijntjes tussen de bovenlip en de neus. De overgang tussen de huid en lip kan wat opgevuld worden met hyaluronzuur, waardoor de lipcontour fraai geaccentueerd wordt en fijne verticale lijntjes verminderen. Het lippenrood zelf kan ook wat extra volume krijgen.   

Fillerbehandeling mondhoeken

Van de mondhoeken naar beneden en uiteindelijk tot de onderkant van de kin ontstaat vaak in de loop van tijd volumeverlies. Hierdoor kunnen de mondhoeken wat gaan zakken en kan er soms een ontevreden uitstraling ontstaan. Het volumeverlies weer aanvullen geeft een directe verbetering.

Fillerbehandeling traangootjes 

Sommige mensen hebben op de overgang van het onderooglid naar de wang een dieper rand. Dit geeft vaak een vermoeide blik. Met de injectie van wat hyaluronzuur in deze groef kan dit vrij eenvoudig voor langere tijd verholpen worden. 

Fillerbehandeling handen en decolleté  

Handen en decolleté worden veel aan zonlicht en buitenlucht blootgesteld waardoor deze in de loop der tijd verouderen. Op het decolleté ontstaan rimpels en de huid van de handen wordt dunner en droger waardoor pezen en aderen zichtbaar worden. Door een behandeling met Restylane Vital wordt de huidconditie intensief van binnenuit hersteld. Een droge, zondelast huid wordt prachtig glad en zacht en behoudt langdurig een frisse uitstraling. Tijdens een behandeling met Restylane Vital worden er oppervlakkig in de huid overal drupjes hyaleronzuur geïnjecteerd. Hierdoor wordt de vochtbalans van de huid enorm verbeterd en ook wordt de collageenproductie gestimuleerd. De huid wordt voller, steviger van structuur en rimpels en lijnen vervagen.  

Bij al deze behandelingen is er voorafgaand een kosteloos intakegesprek.

Prijzen Fillers 

De prijzen van fillerbehandelingen worden berekend per hoeveelheid geïnjecteerd materiaal. De keuze voor een bepaalde hoeveelheid hangt af van de diepte van de rimpels en uw wensen en verwachtingen. 

Restylane

Elk volgende spuit 15% korting

Restylane lido | 0,5 ml

295,00

Restylane lido | 1,0 ml

395,00

Restylane perlane lido | 1,0 ml

425,00

Restylane Sub Q | 2,0 ml

650,00

Restylane Vital | 1,0 ml

300,00

Restylane Vital | 2,0 ml

400,00

Restylane Lip Refresh | 1,0 ml

450,00

Emervel

Elke volgende spuit 15% korting

Emervel Touch | 1,0 ml

395,00

Emervel Classic | 1,0 ml

395,00

Emervel Deep | 1,0 ml

425,00

Emervel Volume | 2,0 ml

650,00

Emervel Lips | 1,0 ml

450,00

Radiesse

Radiesse | 1,5 ml

Elke volgende 1,5 ml € 350,-

500,00

Liquid facelift | 6,0 ml

1.250,00

Liquid facelift | 9,0 ml

1.750,00

Teosyal

Global Action | 1,0 ml

395,00

Al vele klanten uit Hollandsche Rading, Hilversum, Loosdrecht en Maartensdijk wisten de weg te vinden naar Huidinstituut Etoile voor een Fillerbehandeling.