Lichaamsbehandelingen

Al vele klanten uit Houten, Nieuwegein, Utrecht, Hollandsche Rading, Hilversum, Loosdrecht en Maartensdijk
wisten de weg te vinden naar Huidinstituut Etoile voor een Lichaamsbehandeling.

AROMA MOSAÏC-behandelingen voor het lichaam


Aromatische massage
Dit is een complete lichaamsmassage van top tot teen waarbij men de keuze kan maken uit een massage van 1 uur of een massage van 1 uur en 30 minuten. Deze is inclusief hoofdhuidmassage.


Aromassage Relax: Zachte, behaaglijke, volkomen ontspannende massage waarbij het lichaam zachtjes gewiegd wordt.

Aromassage Flow: Uiterst krachtige en stimulerende massage die de doorbloeding bevordert en energie door het lichaam pompt.

Aromassage Detox: Grondig afvoerende massage op plaatselijke rondingen die overtollig vocht uit de weefsels verwijdert.

Aromassage Tonic: Verkwikkende en revitaliserende massage die de huid glad maakt en verstevigt.

Duur: 1 uur / 1 uur en 30 minuten. prijs: € 90,00    

Aromassage   
AROMASSAGE is een massagebehandeling die een heerlijk gevoel van ontspanning en welbehagen teweeg brengt. Het combineert de voordelen van een massage met warme texturen, essentiële oliën en baumes – 100% natuurlijke aromatherapieproducten. Deze unieke behandeling is gebaseerd op de aanwezigheid van aangename en verzorgende aromessenceproducten die, dankzij de heilzame werking, u volledig tot rust laat komen en gevoelens van vermoeidheid wegnemen. Het voornaamste doel van deze benadering is om in te werken op de verhoudingen tussen:

  • huid en welbehagen
  • cosmetica en ontspanning
  • lichaam en geest

Dit wordt mogelijk gemaakt door verschillende technieken, die geïnspireerd zijn op het samenspel tussen massage en aromatische rituelen, het werkterrein van het merk DECLEOR volledig uitdragen: namelijk aromatherapie en behandelingen.
De aromassagebehandeling is volledig aangepast op uw huidtype en -behoeften, waarbij een keuze gemaakt kan worden uit: AROMASSAGE ESSENTIAL, AROMASSAGE PURETE, AROMASSAGE DOUCEUR, AROMASSAGE NUTRITION, AROMASSAGE EXPÉRIENCE, AROMASSAGE EXCELLENCE.

Duur: 1 uur    prijs: € 67,50

Aromapakkingen
Deze behandeling is gericht op ontspanning, stimulering, ontgiften of versteviging. Men kan een keuze maken uit:

Aroma Relax Bodypakking: Een behaaglijk aanvoelend crèmemasker, een zachte en warme cocon die zorgt voor een heerlijke ontspanning en ‘zen’-gevoel.

Aroma Flow Bodypakking: Een energiegevende behandeling, exclusief bij DECLÉOR, op basis van een plantaardig poeder. Stimuleert de doorbloeding en bevordert de celstofwisseling van de huid.

Aroma Detox Bodypakking: Een weldadig masker op basis van zeewier. Reinigt het lichaam door afvalstoffen en overtollig vocht en vet af te voeren.

Aroma Tonic Bodypakking: Verkwikkend en revitaliserend bodymasker dat de huid glad maakt en verstevigt.

Duur: 1 uur. prijs: € 62,00